අපි ඒක හදමු
පියවර 1
පෑන් එකකට ගිතෙල් දමා රත් කරන්න.
පියවර 2
කජු සහ වියළි මිදි එකතු කරන්න, එය පිටතට ගෙන එය පසෙකින් තබන්න.
පියවර 3
රුලං ගිතෙල් දමා බැද පසෙකින් තබන්න.
පියවර 4
පෑන් එකකට මිල්ක්මේඩ් සහ සීනි එකතු කර හොඳින් කලවම් කරන්න.
පියවර 5
වතුර එකතු කර හොඳින් කලවම් කරන්න.
පියවර 6
එය උතුරන විට බැදගත් රුලං එකතු කර හොඳින් කලවම් කරන්න.
පියවර 7
එනසාල් කුඩු, කහ ෆුඩ් කලරින්, ගිතෙල්, කජු සහ වියළි මිදි එකතු කර පිසෙන්නට හරින්න.
පියවර 8
එය ඝන වූ විට, ට්රේ එකකට වත් කරන්න.
පියවර 9
එය සිසිල් වීමට ඉඩ හැර, කෑලි කපා ගන්න.