අපි ඒක හදමු
Step 1
මධ්යම ප්රමාණයේ භාජනයකට පිටි හා ඉරිඟු පිටි හලා ගන්න. පසෙක තබන්න.
පියවර 2
විදුලි මිශ්රකයක් යොදා ගෙන උකු ගතියක් ඇති වන තෙක් මිනිත්තු 5-8ක් බීට් කරන්න. වැනිලා එක් කර මිශ්ර කරන්න.
පියවර 3
පිටි හා ඉරිඟු පිටි එක් කර තලපයක් වන තෙක් බීට් කරන්න.
පියවර 4
අඟල් 3/4 ඝනකමට තෙල්/බේකින් කොළ 2කට තලපය රෝල් කර ගන්න. මිනිත්තු 30ක් ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 5
කුකී කොළ දෙකක් මත තෙල්/බේකින් කොළ 2ක් තබා සකසා ගෙන පසෙක තබන්න
පියවර 6
අඟල් 2 රවුමක් ඇති කුකී කටරයක් යොදා ගෙන තලපයෙන් හැකි තාක් රවුම් කපා ගන්න. ඒවා බේකින් කොළ මත තබන්න.
පියවර 7
මඳ රන්වන් දුඹුරු පැහැයක් ඇති වන තෙක් මිනිත්තු 10-12ක් 18℃ උෂ්ණත්වයේ බේක් කරන්න. නිවෙන්නට හරින්න.
පියවර 8
රත් කර වයිට් චොක්ලට් එක් කර උණු වන තෙක් හොඳින් මිශ්ර කරන්න. රෝස්ට් කළ පොල් එක් කර නිවෙන්නට හරින්න. කුඩා කැබලිවලට කපා කුකීස් දෙකක් එක මත එක තබන්න