අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සාස්පානකට MILKMAID, සීනි සහ වතුර මිශ්රකර උකුවන තෙක් පිසගන්න. අනතුරුව ස්ටු කළ අන්නාසි හා ඉඟුරු දෝසි එකතු කරන්න. තවත් මිනිත්තු කිහිපයක් වතුර වාෂ්ප වනතෙක්ම පිසගන්න.
පියවර 2
කබලේ බැදගත් තල, කරදමුංගු හා වැනිලා එසන්ස් 60g එකතු කරන්න. බෝලයක් පරිදි සෑදෙන තෙක් පිසගන්න..
පියවර 3
පෑන් එක ලිපෙන් ඉවත් කරගෙන මිශ්රණය පිඟානක් මත අතුරාගන්න. ඉතිරි තල මිශ්රණය මත අතුරාගන්න..
පියවර 4
දියමන්ති හැඩැති ලෙස කොටස් කපාගන්න.
පෝෂණ කරුණු
තල ඇට තඹ සපිරි ආහාරයකි, ඉතා හොඳ මැංගනීස් මූලාශ්රයකි, කැල්සියම් සහ යකඩ හා සින්ක් වැනි වෙනත් අත්යවශ්ය ඛනිජ වර්ග සපිරි පෝෂකයකි.