අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බඳුනකට දමා බිස්කට් හොඳින් කඩාගන්න. අනතුරුව එයට උණුකළ බටර් එකතුකර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. මිශ්රණය නොගැඹුරු වීදුරු තසිමකට දමා තද කරන්න. අනතුරුව මිනිත්තු 15ක් පමණ ශීතකරණයේ තබාගන්න.
පියවර 2
පිරිසිදු කපු රෙද්දකට මුදවපු කිරි දමාගෙන මිනිත්තු 10ක් පමණ වතුර ඉවත් වනතුරු පැත්තකින් එල්ලා තබන්න.
පියවර 3
වෙනම බඳුනකට අන්නාසි යුෂ මතට ජෙලටින් එක්කර ගන්න. අනතුරුව එම බඳුන වතුර සහිත සාස්පානක් උඩ තබා එය ලිපේ තබා ජෙලටින් දියවන තුරු හැඳිගාන්න.
පියවර 4
සකස් කරගත් මුදවපු කිරි සහ MILKMAID හොඳින් ගසාගන්න. එයට කපාගත් අන්නාසි එකතුකර අනතුරුව ජෙලටින් මිශ්රකර අන්නාසි යුෂ ද එකතු කරන්න.
පියවර 5
නැවුම් ක්රීම් එක හොඳින් ගසාගන්න. අනතුරුව එය මුදවපු කිරි මිශ්රණයට එකතු කරන්න. සිසිල් කරගත් බිස්කට් ලේයරයට මිශ්රණය වත්කරගෙන පැයක් 2ක් පමණ හෝ සවි වනතුරු ශීතකරන්න.
පෝෂණ කරුණු
අන්නාසි විටමින් C සහ විටමින් B කම්ප්ලෙක්ස් හා පොටෑසියම් වැනි වෙනත් අත්යවශ්ය විටමින් හා ඛනිජ වර්ග සපිරි විශිෂ්ට ආහාරයකි.