අපි ඒක හදමු
පියවර 1
උකු වන තෙක් MILKMAID බටර් හා බීට් කරන්න.NESCAFÉ වතුරේ දිය කර බටර් මිශ්රණය සමඟ මුසු කර බිත්තර කහ මද හා කුකින් චොක්ලට් එක් කර බීට් කරන්න. ඉන් පසු ආමන්ඩ්/කජු හා පිටි එක් කර ගන්න.
පියවර 2
ඝන තුඩු හැදෙන තෙක් බිත්තර සුදු මද බීට් කරන්න. චොක්ලට් මිශ්රණය සමඟ එක් කරන්න. මෙම මිශ්රණය සූදානම් කර ගත් තැටියට වක්කර මිනිත්තු 30-35ක් හෝ තැම්බෙන තෙක් 180°C උෂ්ණත්වයේ බේක් කර ගන්න
පියවර 3
කැමති නම් මතුපිටට අයිසිං සීනි ඉස ගන්න.