අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බටර් සහ සීනි බඳුනකට දමා සුමට පදමකට එන තෙක් බීට් කරගන්න. ඉන්පසු, බිත්තර වරකට එක බැගින් එකතු කරමින් හොඳින් බීට් කරන්න
පියවර 2
පිටි සහ බේකින් පවුඩර් ද ඉක්මනින් මිශ්රණයට එක්කරමින් ඒ සමඟම මිල්ක්මේඩ් සහ වැනිලා ද එකතු කරන්න. අමුද්රව්ය හොඳින් සංයෝග වන තුරු හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 3
බැටර් මිශ්රණය කොටස් දෙකකට වෙන් කර රෝස සහ කොළ පැහැ වර්ණක යොදා බේකින් තැටි මතට වත්කරගන්න
පියවර 4
මිනිත්තු 25-30ක් 180 °C උෂ්ණත්වයෙන් බේක් කරගන්න
පියවර 5
විශාල බඳුනකට මෘදු කළ මාගරින් හෝ බටර් දමා සැහැල්ලු මෘදු පදමක් සැකසෙන තුරු විප් කරන්න
පියවර 6
මිල්ක්මේඩ් හොඳින් මිශ්රවන තෙක් සෙමින් විප් කරන්න
පියවර 7
කේක් එක සැන්විච් කර අයිසින් යොදා සරසාගන්න