අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බඳුනකට දමා අයිසින් සීනී සහ මාගරින් මිශ්ර කරගන්න. ක්රමයෙන් පිටි සහ කස්ටඩ් පවුඩර් මිශ්ර කරන්න. බටර් ගාගත් භාජනයකට පේස්ට්රි මිශ්රණය දමා මද ගින්නේ මිනිත්තු 15ක් පමණ බේක් කරගන්න.
පියවර 2
පේස්ට්රි බේස් එක මතට මිශ්ර කළ MILKMAID, ලෙමන් යුෂ හා බිත්තර කහ මද අතුරාගන්න. බිත්තර සුදු මද හොඳින් ගසාගන්න. අනතුරුව ක්රමයෙන් සීනී දමා ගසාගෙන පොල් එකතු කරන්න.
පියවර 3
පිරවුම මත අතුරාගෙන තවත් මිනිත්තු 15ක් පමණ බේක් කරගන්න. සිසිල් වූ පසු හතරැස් අයුරෙන් හෝ දිගු අතට කපාගන්න. දෙහි පෙති සහ චෙරි සමඟ සරසාගන්න.
පෝෂණ කරුණු
ලෙමන් විටමින් C සපිරි ආහාරයක් මෙන් ම පොටෑසියම් හා කැල්සියම් වැනි අත්යවශ්ය ඛනිජ වර්ග අඩංගු ආහාරයක් ද වේ.