අපි ඒක හදමු
පියවර 1
1 වන මිශ්රණයෙහි සියල්ල හොඳින් මිශ්රකර සති 2-3ක් පමණ ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 2
දෙවන මිශ්රණය හොඳින් කලවම් කර මිශ්රකරගත් තෙවන මිශ්රණය හා එකට එකතු කරන්න. පසුව මිශ්රණ සියල්ල එකට එකතු කරන්න.
පියවර 3
MILKMAID ක්රමයෙන් එකතු කරමින් බිත්තර කහ මදය නොකඩවා ගසාගන්න. පසුව රම්, බ්රැන්ඩි හා දොඩම් යුෂ දෙවන හා තෙවන මිශ්රණය එකතුකර සාදාගත් මිශ්රණයට එය එකතුකරන්න.
පියවර 4
බිත්තර සුදු මද හොඳින් ගසාගන කලින් සාදාගත් මිශ්රණයට නැවත එකතු කර මිශ්රකරන්න.
පියවර 5
මිශ්රණය 150°C උෂ්ණත්වයක පැය 1ක් හෝ 1 ½ක් පමණ හුමාලයෙන් බේක් කරගන්න.
පියවර 6
බ්රැන්ඩි බටර් සෝස් සකසා ගැනීමට බටර් හා MILKMAID හොඳින් බීට් කර අවසානයේ එයට බ්රැන්ඩි එකතු කරගන්න.
පියවර 7
බ්රැන්ඩි බටර් සෝස් සමඟ ක්රිස්මස් පුඩිම පිළිගන්වන්න.