අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සෑම පලතුරු රසැති ජෙලි වර්ග වලට වෙන වෙනමම උණු වතුර දමා ගන්න. ජෙලි සම්පූර්ණයෙන්ම දියවනතුරු හෝ මිනිත්තු 2ක් පමණ වෙන වෙනමම බඳුන්වල ඉහත ජෙලි දියකර ගන්න. නොගැඹුරු බටර් තැවරූ බඳුනකට සෑම පලතුරු රසැති ජෙලි මිශ්රණයක්ම වත් කර ගන්න. ඝන වනතුරු පැය 2ක් පමණ ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 2
සිසිල් වතුර මතට ජෙලටින් දමාගන්න. මිනිත්තුවක් පමණ තබාගන්න. ඉන්පසු ඉතුරු උණු ජලයේ ජෙලටින් දිය කර ගන්න. අනතුරුව එයට MILKMAID එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. සිසිල් කරගන්න.
පියවර 3
ඝන වූ පලතුරු රසැති ජෙලි ගෙන කොටස් කපා ගන්න. කොටුවට කපාගත් එම ජෙලි කැබලි බටර් ගාගත් පෑන් එකට දමාගන්න. එ් මතට කිරි දමාගන්න. ඉතා සෙමෙන් ප්රවේශමෙන් හැඳි ගාන්න. හැකිනම් ජෙලටින් කැබලි මත සමානව අතුරා ගන්න. සවිවන තුරු හෝ පැය 2ක් පමණ ශීතකරණයේ තබාගන්න.
පෝෂණ කරුණු
ජෙලටින් ආහාරමය කොලජෙන් බහුල ආහාරයකි. සම, හිසකෙස් හා නියපොතු වර්ධනයට උදව් වේ.