අපි ඒක හදමු
පියවර 1
අවන් එක 180°C උෂ්ණත්වයකින් රත් කර කප් කේක් ලයිනර් මෆින් මෝල්ඩ් සූදානම් කර ගන්න
පියවර 2
මිල්ක්මේඩ් සහ සීනි බෝල් එකකට දමා බීට් කර එයට අමුද්රව්ය ද එකතු කර හොඳින් මිශ්ර වන තෙක් මිශ්ර කරන්න
පියවර 3
තෙල් සහ බිත්තර මිශ්රණයට එකතු කර මිනිත්තු කිහිපයක් දිගටම මිශ්ර කරන්න
පියවර 4
ලෙලි ඉවත් කළ කෙසෙල් වෙනම බඳුනකට දමා හොඳින් පොඩි කරගන්න. යෝගට් සහ වැනිලා ද එම බඳුනටම එකතු කරන්න
පියවර 5
කෙසෙල් සමඟ සෙසු අමුද්රව්ය හොඳින් මිශ්ර වන තෙක් මිශ්ර කරන්න
පියවර 6
එයට මිල්ක්මේඩ් බැටර් එක එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 7
පිටි, බේකිං සෝඩා සහ බේකිං පවුඩර් වෙනම බඳුනක මිශ්ර කරගන්න
පියවර 8
හලාගත් පිටි මිල්ක්මේඩ් බැටර් එකට එකතු කර නියම පදම එන තෙක් සියලු අමුද්රව්ය හොඳින් මිශ්ර කරගන්න
පියවර 9
චොකලට් චිප්ස් මිශ්රණයට එකතු කරන්න
පියවර 10
බැටර් එක මෆින් මෝල්ඩ්වලට වත් කරගන්න
පියවර 11
180°C උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 20ක් බේක් කරගන්න. සිසිල් වූ පසු පිළිගන්වන්න.
පියවර 12
අමතර පියවරක් ලෙස, කැමති ආකාරයකින් මෆින් සරසා ගන්න
විශේෂ සටහන
ඔබට කැවෙන්ඩිෂ්, ආනමාලු, ඇඹුල් කෙසෙල් මේ රෙසෙපි එක සඳහා භාවිත කළ හැකිය.