අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බටර් , සීනි, බිත්තර සහ MILKMAID එක්කර කී්රම් වනතුරු ගසාගන්න.
පියවර 2
පිටි සහ බේකින් පවුඩර් එක්කර හොඳින් මිශ්ර කරගන්න. ලෙමන් ලෙලි සහ වියළි මිදි එක්කර නැවත කලින් මිශ්රණය හා කලවම් කරන්න.
පියවර 3
කේක් තැටියක බටර් ගා එයට පිටි ඉස, ආමන්ඩ් පෙති අසුරාගන්න. ආමන්ඩ් මතින් කේක් මිශ්රණය දමන්න. 175°C උෂ්ණත්වයක මිනිත්තු 45 - 50 ක් පමණ රන්වන් පැහැවනතුරු බේක් කර ගන්න.
පෝෂණ කරුණු
ආමන්ඩ් ඔබගේ ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය සහ රෝග වැළැක්වීමේ හැකියාව වැඩි දියුණු කර ගැනීමට උපකාර වන විටමින් E සහ ප්රතිඔක්සිකාරක සපිරි විශිෂ්ට ආහාරයකි.