අපි ඒක හදමු
පියවර 1
18 x 28cm බේකින් තැටියක තෙල් ආලේප කර බේකින් කොළයක් එළා සූදානම් කර ගන්න. විශාල භාජනයකට බිස්කට්, මාෂ්මැලෝ, පොල්, චොක්ලට් පතුරු හා කොකෝවා පවුඩර් එක් කරන්න.
පියවර 2
මධ්යම ප්රමාණයේ සාස්පානකට MILKMAID, බටර් හා වැනිලා එක් කරන්න. මඳ ගින්නේ තබා බටර් උණු වන තෙක් හැඳි ගාන්න. මශ්රණය නටන තෙක් රත් වීමට ඉඩ නොදෙන්නට වග බලා ගන්න. මෙම මිශ්රණය බිස්කට් මිශ්රණයට වක්කර, හොඳින් මිශ්ර කර, සූදානම් කර ගත් තැටියට දමා හොඳින් තද කරන්න. පැය 1ක් හෝ මිදෙන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න
පියවර 3
පෙති සිසිල් වූ විට උණු කර ගත් මිල්ක් චොක්ලට් ඒවා මතුපිට පතුරවා හරින්න, මිදෙන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න, හතරැස් හැඩයට කපා ගන්න.