Buy Now

ලේසි පහසු අන්නාසි පුඩිං

Rating
timer icon

15 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

30 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

8

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • මිල්ක්මේඩ් ලොකු ටින් 1
  • ජලය 510g
  • ජෙලටින් මේසහැඳි 3
  • හොඳින් කපාගත් අන්නාසි ගෙඩියක්
  • සීනි 100g
  • ලුණු 2g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
මිල්ක්මේඩ් සහ ජලය බඳුනකට දමා හොඳින් උණු කරගන්න
පියවර 2
ජෙලටින් මේසහැඳි 3කට උණු ජලය මේසහැඳි 1ක් දමා හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න
පියවර 3
මිල්ක්මේඩ් මිශ්‍රණය ලිපේ තිබියදීම ජෙලටින් මිශ්‍රණය එකතු කරන්න
පියවර 4
උණු වූ පසු ලිපෙන් බාගෙන අච්චුවට වත් කරගන්න
පියවර 5
සිසිල් වෙන්නට හැර මිශ්‍රණය සවිවන තෙක් ශීතකරණයේ තබන්න
පියවර 6
කපාගත් අන්නාසි සමඟ සීනි සහ ලුණු මිශ්‍ර කර මද ගින්නේ පිසගනිමින් ස්ටුවක් සකසා ගන්න
පියවර 7
එය සකසා ගත් පසු ලිපෙන් බාගෙන සිසිල් වෙන්නට හරින්න
පියවර 8
අන්නාසි ස්ටූ එක පුඩිමේ උඩින් යොදා ශීතකරණයේ තබන්න

Shashikani

My favorite

oshadi

Testing

Rifna

Good Recipe

Rifna

Highly recommended ❤️

Mohamed Ramees

Wow Yummmmyy 😋🤤❤️🤞

Rifna

Deliciousness overloaded!

Yvonne

I love this

Piumi

Excellent 💯

Fathima

Super

Chamali

Woow looks delicious 😋

Waruni

Yummy

Chamali

Woow best ❤️

Waruni

Super

Sujee

delicious

Chamali

Excellent

නිර්දේශිත වට්ටෝරු