අපි ඒක හදමු
පියවර 1
මිල්ක්මේඩ් ග්රෑම් 390 ටින් එක ගෙන විවෘත නොකර එහි ලේබලය ඉවත් කරන්න. පෑන් එක මත අත් පිස්නාවක් තබා එහි පසෙකින් මිල්ක්මේඩ් ටින් එක තබන්න. ටින් එක වැසෙන සේ පෑන් එකට වතුර පුරවන්න.
පියවර 2
වතුර පැසෙන තුරු තබා පසුව පැය 2ක් 3ක් නිවෙන්නට හරින්න
පියවර 3
මිල්ක්මේඩ් ටින් එක ප්රවේශමෙන් ඉවතට ගන්න. විවෘත කිරීමට පෙර පැය කිහිපයක් සම්පූර්ණයෙන් නිවෙන්නට හරින්න.
පියවර 4
මිල්ක්මේඩ් පෑන් එකට දමා ඊට බටර්, කිරි, කෝන් සිරප් සහ වැනිලා එකතු කර මෙලෙක් වන තුරු ගසාගන්න.
පියවර 5
අවශ්ය ප්රමාණයට ලූණු ස්වල්පයක් එකතු කරන්න
පියවර 6
කැබලි කඩාගත් රටඉදි මෙලෙක් වනන තුරු තම්බා ගන්න
පියවර 7
බටර් සහ සීනි භාජනයකට දමා හොදින් එක් වී මෙලෙක් වනතුරු බීට් කරන්න. පසුව බිත්තර එකතු කර සියල්ල මිශ්ර වන තුරු නැවත බීට් කරන්න
පියවර 8
පිටි,බේකිං පවුඩර් සහ බේකින් සෝඩා එකට එක්කර පිටි හොදින් එක් වන තුරු මිශ්ර කරන්න.
පියවර 9
ඊට රට ඉදි එක්කර ඒවා බටර් සමග හොදින් එක් වන තුරු වේගයෙන් මිශ්ර කරන්න. අවසාන වශයෙන් වැනිලා එක්කර එක් එක් අච්චුවලට දමා අංශක 180 උෂ්ණත්වයක් යටතේ මිනිත්තු 30ක් පමණ බේක් කරන්න