අපි ඒක හදමු
පියවර 1
භාජනයකට බටර් 300g ක් සහ සීනි 150g ක් දමා හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 2
බිත්තර එකින් එක එකතු කර හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 3
MILKMAID 200g ක් පමණක් දමා හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 4
කලරින් බින්දුවක් එකතු කර හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 5
පිටි සහ බේකින් පවුඩර් මිශ්ර කර එය MILKMAID බැටරයට හලාගන්න, පසුව බීට් කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
පියවර 6
බැටරය ට්රේ එකකට වත් කර 180 °C උෂ්ණත්වයෙන් විනාඩි 20 ක් බේක් කරන්න.
පියවර 7
MILKMAID 150g ක් සහ බටර් 100g එකතු කර හොඳින් බීට් කරන්න.
පියවර 8
අයිසින් ෂුගර් 300g ක් එකතු කර එය මෘදු ගතිය වන තෙක් හොඳින් බීට් කරන්න.
Step 9
විනාඩි 10 ක් නිවෙන්නට හැර කෑලිවලට කපා පිළිගන්වන්න.
විශේෂ සටහන
Add eggs one by one to make the cake more moisturized and for the softness.