කේක් තැටිය අවන් එක තුල තැබීමට පෙර සෑම විටම ඔබේ අවන් එක රෙසිපි එකේ සඳහන් උෂ්ණත්වයට රත් කිරීමට වග බලා ගන්න. කේක් එක ඒකාකාරව බේක් වීම සහතික කිරීම සඳහා අවන් එකේ මැද රැක් එකේ කේක් එක තැබිය යුතුය. කේක් එක කඩා වැටීමෙන් හෝ ඝන වීමෙන් වළක්වා ගැනීම සඳහා, රෙසිපි එකේ නියම කර ඇති බේක් වීමේ වෙලාවට පෙර අවන් එකේ දොර විවෘත කිරීමෙන් වැළකී සිටීම ද නිර්දේශ කෙරේ.
චොක්ලට් කේක් මයික්රෝවේව් කිරීම නිර්දේශ නොකරයි.
ඔව්, නමුත් බේකින් පවුඩර් නිර්දේශ කරන්නේ චොකලට් කේක් වලට භාවිතා කිරීම සඳහා ය.
ඔබේ අවන් එක නිවැරදි උෂ්ණත්වයට සකසා නොමැති නම්, හෝ ඔබ කේක් එක ප්රමාණවත් කාලයක් බේක් කර නොමැති නම්, ඔබේ කේක් එක මැද අමු බව ඔබට පෙනී යා හැක. ඔබේ කේක් එක බේක් වී අවසන් නම්, කේක් එකේ මැදට කෙළින්ම ටූත්පික් එකක් ඇතුල් කර එය පිරිසිදුව පිටතට පැමිණේදැයි ඔබට පරීක්ෂා කළ හැක.
අඟල් 1 1/2 සිට 2 දක්වා උසකින් යුත් අඟල් 7x7 හතරැස් කේක් ටින් එකක් භාවිතා කිරීම නිර්දේශ කෙරේ.
කේක් එක මැද ගිලා බැසීම වැළැක්වීම සඳහා, කේක් එක බේක් වූ වහාම එය අවන් එකෙන් නොගෙන විනාඩි 10කට පසු අවන් එකෙන් එළියට ගෙන වයර් රැක් එකක් මත තබා පිළිගන්වන්න.
ඔව්, ඔබට මාගරින්/එළවළු තෙල්, බටර් සමඟ ආදේශ කළ හැකිය.