අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සෙන්ටිග්රේඩ් 175 (ෆැරන්හයිට් 350) ට උදුන පෙර රත් කරන්න. අඟල් 9 X 13 බේකින් පෑන් එකක් බටර් සහ පිටි සමඟ ග්රීස් කර පසෙකින් තබන්න.
පියවර 2
බටර් සහ සීනි කෝප්ප 1 එකට සුදුමැලි වන තුරු මිශ්ර කරන්න. කොටස් දෙකකින් බිත්තර එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න, ඉන්පසු වැනිලා සාරය තේ හැන්ද එකතු කරන්න.
පියවර 3
පිටි සහ බේකින් කුඩු එකට දමා පසෙකට දමන්න.
පියවර 4
බටර් මිශ්රණයට පිටි මිශ්රණය වරකට හැදි 2 ක් එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කර, සකස් කළ බේකින් පෑන් තුළට වක් කරන්න.
පියවර 5
කේක් එක සෙන්ටිග්රේඩ් අංශක 175 (ෆැරන්හයිට් අංශක 350 ) දී විනාඩි 30 ක් පුළුස්සන්න. බේක් කළ පසු කේක් එක සිසිල් කිරීම සඳහා පසෙකට තබා ගන්න, ඉඳහිට දෙබලකින් කේක් එක සිදුරු කරන්න.
පියවර 1
කිරි, මිල්ක්මේඩ් සහ වාෂ්පීකෘත කිරි හොඳින් මිශ්රකර කේක් එක මතට වත්කරගන්න.
පියවර 2
ගණකමින් යුත් විප් ක්රීම් කෝප්පය සහ සීනි කෝප්ප 1 ක් සහ වැනිලා තේ හැන්දක එක් කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න. කේක් එක උඩින් විප්ඩ් ක්රීම් විහිදුවා සේවය කිරීමට පෙර හොඳින් ශීතකරණයේ තබන්න.