අපි ඒක හදමු
පියවර 1
භාජනයක් ගෙන එයට බිත්තර සුදු මද දමා හොඳින් ගසාගන්න. ඉන්පසු ක්රමයෙන් සීනි එයට එකතු කර නැවත උකුවනතුරු ගසාගන්න.
පියවර 2
දැන් බිත්තර කහමදය එක එක එකතු කරමින් දිගටම ගසාගන්න. එයට හලාගත් පිටි සහ බේකින් පවුඩර් ටිකෙන් ටික එකතු කරමින් නොනවත්වා ගසාගන්න.
පියවර 3
අඟල් 7ක් වන කේක් තැටියකට මිශ්රණය දමා 180°C උෂ්ණත්වයේ මිනිත්තු 20 ක් බේක් කරගන්න.
පියවර 4
ඇසුරුමේ ඇති උපදෙස් අනුව ජෙලි සකස් කර ඝන වන්නට තබන්න.
පියවර 5
ස්පොන්ජ් කේක් එක කුඩා කැබලි වලට කපා, පිළිගන්වන වීදුරු බඳුනක පතුලේ අසුරන්න.
පියවර 6
MILKMAID සහ ගසාගත් නැවුම් ක්රීම් ස්පොන්ජ් කේක් එක මතට වත්කරන්න. ඉන්පසු කේක් එක මත කැබලි කරගත් පලතුරු අතුරන්න.
පියවර 7
ඝන වූ ජෙලි, හතරැස් කැබලිවලට කපා, පලතුරු දැමූ කේක් එක මතට විසිරුවන්න. උඩින්ම විප්ඩ් ක්රීම් (අවශ්ය නම්) දමා සිසිල් කර පිළිගන්වන්න.
පෝෂණ කරුණු
අඹ හා පැපොල් වැනි පලතුරු යනු විටමින් C සපිරි, කෙඳි බහුල ආහාර වේ.