අපි ඒක හදමු
MILKMAID සහ කොකනට් ජෙලි
MILKMAID සහ පොල් කිරි එක් කර උතුරන තෙක් මිනිත්තු 2-3ක් රත් කරන්න.
පියවර 1
අගාර් අගාර් සහ වතුර මිශ්ර කර මඳ ගින්නේ උතුරන තෙක් රත් කරන්න. හොඳින් උතුරන තෙක් හැඳි ගාන්න.
එම මිශ්රණය අඹවලින් සාදා ගත් ඒගාර් ඒගාර් මිශ්රණය මතට වක්කරන්න. ශීතකරණයේ තබන්න.
පියවර 2
මෙළෙක් වන තෙක් අඹ සහ දොඩම් යුෂ බ්ලෙන්ඩර් කරන්න.
පියවර 3
අගාර් අගාර්, සීනි සහ වතුර එක් කර නැවතත් රත් කරන්න. හොඳින් උතුරන තෙක් හැඳි ගාන්න.
පියවර 4
ලිපෙන් බා ගන්න. සාදා ගත් අඹ දොඩම් මිශ්රණය එක් කර උතුරන තෙක් මිනිත්තු 2-3ක් රත් කරන්න.
පියවර 5
මිශ්රණය බඳුනකට වක්කරන්න. කපා ගත් අඹ කැබලි එක් කර කාමර උෂ්ණත්වයේ සිසිල් වන්නට හරින්න.
පෝෂණ කරුණු
අඹ යනු බෙහෙවින් කෙඳි සහිත, විටමින් C සහ විටමින් A බහුල පලතුරකි.