අපි ඒක හදමු
පියවර 1
ගා ගත් පොල් කිතුල් පැණි සමඟමිශ්ර කොට රත් කර පැණිපොල් සාදා ගන්න.
පියවර 2
ගින්නෙන් ඉවත් කර වැනිලා තේ හැඳි 2ක් හා ලුණු ස්වල්පයක් මිශ්ර කර පැණිපොල් නිවෙන්නට හරින්න.
පියවර 3
බේකින් පවුඩර් හා පිටි හලා ගන්න.
පියවර 4
මඳ ගින්නේ තබා රුලන් පිටි බැද ගන්න.
පියවර 5
චෙරි, කජු හා රටඉඳි තුනී පෙතිවලට කපා ගන්න.
පියවර 6
ඉහත සඳහන් ද්රව්ය පිටි හා පැණිපොල් මිශ්රණය සමඟ ටිකෙන් ටික මුසු කරන්න. ඉන් පසු මාගරින් හා කැබලිවලට කපා ගත් පලතුරු එක් කරන්න.
පියවර 7
බැද ගත් රුලන් පිටි, බීට් කළ බිත්තර MILKMAID හා දෙහි පෙති මිශ්රණයට එක් කරන්න.
පියවර 8
කේක් තැටියේ බේකින්/තෙල් කොළයක් එළා කොළයේ තෙල් ආලේප කරන්න. මිශ්රණය බේකින් තැටියට වක්කර පැයක් හෝ ඝන වන තෙක් 15°C ක් උෂ්ණත්වය යටතේ බේක් කරන්න.