අපි ඒක හදමු
1
බටර් සහ සීනි බෝල් එකකට දමා හොඳින් බීට් කර, බිත්තර එකින් එක එක් කරමින් මිශ්ර කරන්න.
2
වැනිලා එසන්ස්, බේකින් පවුඩර්, මිල්ක්මේඩ් සහ පිටි එක් කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
3
කප් කේක් තැටිය සූදානම් කර මිශ්රණය වක් කරන්න.
4
1800Cක උෂ්ණත්වයකින් මිනිත්තු 20ක් බේක් කරන්න.
1
බෝල් එකකට බටර් දමා හොඳින් බීට් කරන්න. අයිසිං ෂුගර් වරින් වර සුළු ප්රමාණය බැගින් මිශ්රණයට එකතු කර හොඳින් බීට් කරන්න.
2
වැනිලා එසන්ස් සහ නැවුම් එළකිරි එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
3
අයිසිං මිශ්රණය වෙනම බඳුනකට දමා රේන්බෝ කලරින් එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
4
පයිපිං බෑග්වලට කලරින් දමා බේක් කරගත් කප් කේක් සරසන්න.
5
කැමති අයුරින් සරසා ගන්න.