අපි ඒක හදමු
පියවර 1
පිටි, කොකෝවා පවුඩර්, බේකින් පවුඩර්, මිල්ක්මේඞ් සහ ජලය බඳුනකට දමා විදුලි මික්ෂරයක් ආධාරයෙන් මිනිත්තු 3ක් පමණ හොඳින් මිශ්ර කරගන්න.
පියවර 2
තෙල්, බිත්තර සහ වැනිලා වෙනම බඳුනකට දමා මිනිත්තු 4-5ක් පමණ මිශ්ර කරන්න
Step 3
මිල්ක්මේඞ් සහ බිත්තර මිශ්රණය ක්රමානුකූලව එකතු කරන්න
පියවර 4
චොකලට් චිප්ස් මිශ්රණයට එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 5
මිශ්රණය මෆින් කප්වලට දමා 170°c උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 20ක් බේක් කරගන්න.
පියවර 1
බටර් සහ සීනි එකට දමා මෘදු සුමට මිශ්රණයක් සැකසෙන තෙක් මිශ්ර කරන්න
පියවර 2
කොකෝවා පවුඩර් එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 3
මිශ්රණය යොදාගෙන කැමති පරිදි කප් කේක් සරසා ගන්න