අපි ඒක හදමු
පියවර 1
උදුන 160 උෂ්ණත්වයකට රත් කරගන්න
පියවර 2
විශාල බඳුනක පොල්, MILKMAID හා වැනිලා එසන්ස් මිශ්ර කරගන්න. වෙනම බඳුනකට දමා බිත්තර සුදු මද හා ලුණු ගසාගන්න. අනතුරුව සෙමින් බිත්තර සුදු මද මිශ්රණයට එකතු කරගන්න.
පියවර 3
බේකින් පේපර් දමා සකස් කළ ට්රේ එකට බැටර් එක දමාගන්න. ඒ සඳහා අයිස්ක්රීම් ස්කූප් හෝ තේ හැඳි 2ක් භාවිතා කරන්න.
පියවර 4
රන්වන් දුඹුරු පැහැයක් ගන්නා තෙක් මිනිත්තු 25-30ක් පමණ බේක් කරගන්න. සිසිල්කර පිළිගන්වන්න.
පෝෂණ කරුණු
පොල්වල ප්රමාණවත් මේද ප්රමාණයක් අඩංගු වන අතර ඔබගේ ශරීරය තුළ ප්රයෝජනවත් කොලෙස්ටරෝල් වර්ධනය කිරීමට උපකාර වේ.