අපි ඒක හදමු
පියවර 1
භාජනයක් ගෙනඑයට පිටි, වියළි පොල්, අයිසිං සීනි, දිය කරගත් බටර්/ මාගරින් එකතු කර හොදින් මිශ්ර කරන්න.
පියවර 2
මිශ්රණය සමානව බේකින් පෑන් එකේ අතුරාගෙන 180Cක උෂ්ණත්වයකින් මිනිත්තු 15ක් බේක් කරගෙන මිනිත්තු 15ක් නිවෙන්නට හරින්න.
පියවර 3
වෙනත් භාජනයක පැෂන් ෆෘට් සහ මිල්ක්මේඩ් එකට මිශ්ර කරන්න.
පියවර 4
මිල්ක්මේඩ් සහ පැෂන් ෆෘට් මිශ්රණය බේක් කරගත් crust එක උඩ අතුරන්න.
පියවර 5
180Cක උෂ්ණත්වයකින් මිනිත්තු 15ක් බේක් කරන්න.
පියවර 6
නිවෙන්න්නට හැර මිනිත්තු 40ක් ශීතකරණයේ තබා පිළිගන්වන්න!