Buy Now

Festive Christmas Pudding

Rating
timer icon

45 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

4 Hours

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

15

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • රුලන් පිටි 50g
  • බටර් 200g
  • වියළි මිදි 100g
  • කුරුඳු කුඩු මේස හැඳි 1tbsp
  • පාන් කුඩු 100g
  • දොඩම් යුෂ 20g
  • දොඩම් පොතු මේස හැඳි 1tbs
  • රතු චෙරි 100g
  • රට ඉඳි 150g
  • ඉඟුරු දෝසි 50g
  • චව් චව් දෝසි 100g
  • කජු 150g
  • බිත්තර 2ක් (ලොකු)
  • පිටි 250g
  • මිල්ක්මේඩ් 250g
  • වැනිලා එසන්ස් මේස හැඳි 1tbs
  • රෝස එසන්ස් තේ හැඳි 1tsp
  • අයිසින් සීනි 100g

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
වියළි පලතුරු සියල්ල කපා, රුලන් පිටි සහ පිටි සමඟ මිශ්‍ර කර පසෙකින් තබන්න.
පියවර 2
බටර් දියකර, එයට මිල්ක්මේඩ් සහ බිත්තර දමා මිශ්‍ර කරන්න. ඉන්පසු වැනිලා සහ රෝස එසන්ස් එකතු කර හොඳින් කලවම් කර වියළි පලතුරු ටික එකතු කරන්න.
පියවර 3
ගැඹුරු බෝල් එකක ඇතුළත තෙල් ආලේප කර, පුඩින් මිශ්‍රණය එයට දමා ඇලුමිනියම් ෆොයිල් පේපර් එකකින් වසා පැය 4ක් ස්ටීම් කර ගන්න. නිවුණු පසු අනෙක් පැත්ත හරවා ටොපින් එක ලෙස උඩින් ක්‍රීම් එක දමන්න.

නිර්දේශිත වට්ටෝරු