අපි ඒක හදමු
පියවර 1
භාජනයක පිටි, සීනි, ලුණු සහ බටර් මිශ්ර කරන්න.
පියවර 2
මෘදු වන තුරු කලවම් කරන්න.
පියවර 3
තෙල් කඩදාසිවලින් ආවරණය කළ බේකින් ට්රේ එකක ඩෝ එක තුනී කරන්න.
පියවර 4
තෙල් කඩදාසිවලින් ආවරණය කළ බේකින් ට්රේ එකක ඩෝ එක තුනී කරන්න.
පියවර 5
සාස්පානක MILKMAID, බටර්, ලුණු සහ වැනිලා මිශ්ර කරන්න.
පියවර 6
කැරමල් ඝන සහ ලා රන්වන් දුඹුරු පැහැ වන තෙක් බීට් කරන්න.
පියවර 7
ෂෝර්ට්බ්රෙඩ් එක මත කැරමල් ඒකාකාරව තුනී කරන්න.
පියවර 8
ෂෝර්ට්බ්රෙඩ් එක මත කැරමල් ඒකාකාරව තුනී කරන්න.
පියවර 9
තාප ආරක්ෂිත බඳුනක නටන උණු වතුර එකක් මත චොකලට් උණු කරන්න.
පියවර 10
බටර් එකතු කර මෘදු වන තෙක් මිශ්ර කරන්න.
පියවර 11
කැරමල් ලේයරය මත ගනෑෂ් වත් කරන්න.
පියවර 12
පැය 1 ක් ශීතකරණයේ තබන්න.