අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සියලුම වියළි අමුද්රව්ය බඳුනකට දමා මිශ්ර කරන්න
පියවර 2
වෙනත් බඳුනකට මිල්ක්මේඩ්, තෙල්, කිරි සහ වැනිලා දමා හොඳින් මිශ්ර කරන්න
පියවර 3
දියර මිශ්රණයට පිටි ටික ක්රමානුකූලව එකතු කරමින් අමුද්රව්ය හොඳින් මිශ්රවන තෙක් මිශ්ර කරන්න
පියවර 4
ඇලුමිනියම් හෝ යකඩ තැටියක් ගෙන එහි බටර් තවරා කේක් මිශ්රණයෙන් බාගයක් එයට පුරවන්න
පියවර 5
කප් කේක් ලයිනර් කුඩා වීදුරු බඳුන්වලට දමා බැටර් මිශ්රණය ඒ මතට වත්කරන්න
පියවර 1
ප්රමාණයෙන් විශාල ෆ්රයින් පෑන් එකක් හෝ බඳුනක් ගෙන අඟලක් උසට ජලය පුරවා පියන වසන්න. අත්පිස්නාවකින් පියන ආවරණය කර ජලය උණු කරගන්න
පියවර 2
කේක් තැටිය බඳුනට මාරු කරන්න. පියන ආවරණය කර මිනිත්තු 30 – 40ක් පිසගන්න
පියවර 3
කේක් එක රන්වන් දුඹුරු පැහැයට හැරුණු පසු ටූත්පික් එකක් ඇතුල් කර නිවැරදි පදමට පැමිණ ඇත්දැයි පරික්ෂා කර බලන්න
පියවර 4
සැරසීමට පෙර සිසිල් වෙන්නට තබන්න
පියවර 1
ප්රමාණයෙන් විශාල ෆ්රයින් පෑන් එකක් හෝ බඳුනක් ගෙන අඟලක් උසට ජලය පුරවා පියන වසන්න. අත්පිස්නාවකින් පියන ආවරණය කර ජලය උණු කරගන්න
පියවර 2
කුඩා වීදුරු බඳුන් පැසෙන ජලයේ ඇති බඳුනෙන් තබා පියන වසන්න. මද උණුසුමේ මිනිත්තු 15ක් පිසගන්න
පියවර 3
කප්කේක් රන්වන් දුඹුරු වර්ණයට හැරුණු පසු ටූත්පික් එකක් ඇතුල් කර නිවැරදි පදමට පැමිණ ඇත්දැයි පරික්ෂා කර බලන්න
පියවර 4
සැරසීමට පෙර සිසිල් වෙන්නට තබන්න
පියවර 1
විශාල ප්රමාණයේ බඳුනකට මෘදු කළ මාගරින් හෝ බටර් දමා සැහැල්ලු මෘදු පදමක් ලැබෙන තෙක් විප් කරන්න
පියවර 2
මිල්ක්මේඩ් මෘදුව විප් කර එයට වැනිලා එකතු කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න