අපි ඒක හදමු
පියවර 1
බඳුනකට පිටි, සීනි සහ ගාගත් පොල් මිශ්ර කරන්න. උණුකරගත් බටර් එයට එක්කර හොඳින් මිශ්ර කරන්න. සූදානම් කරගත් බේකින් තැටියේ පත්ලෙහි මිශ්රණය දමා පත්ලට තද කරන්න. ළා දුඹුරු පැහැ වන තෙක් මිනිත්තු 15-20ක් බේක්කර සිසිල් කරගන්න.
පියවර 2
සාස්පානකට අමතර බටර්, MILKMAID සහ සිරප් දමන්න. අඩු උෂ්ණත්වයක් යටතේ උකුවනතෙක් හැඳිගාන්න. බේස්එක මතට වත්කරන්න. රන් පැහැ වන තෙක් මිනිත්තු 20-25ක් බේක් කරගන්න.
පියවර 3
පිසින චොක්ලට් සහ තෙල් මිශ්ර කර සිනිඳුවන තෙක් හැඳි ගා කරමල් එක මත එක හා සමානව වත්කර ගන්න.
පෝෂණ කරුණු
ගෝල්ඩන් සිරප්වල කැලරි අඩංගු නොවේ. එම නිසා ඔබ අනුභව කරන ප්රමාණය ගැන සැලකිලිමත් වන්න.