අපි ඒක හදමු
පියවර 1
සීනි මේසහැඳි 3 සහ ජලය මේසහැඳි 2 කුඩා ප්රමාණයේ බඳුනකට දමන්න
පියවර 2
සීනි උණු වී රන්වන් දුඹුරු පැහැයකට එන තෙක් රත්කරගන්න
පියවර 3
බේකිං තැටියේ බටර් තවරා කැරමල් මිශ්රණය ඒ මතට වත්කර සවි වෙන්නට හරින්න
පියවර 1
පාන් පෙතිවල බටර් තවරා එක පෙත්තක් කෑලි 4ක් වන සේ කපාගන්න
පියවර 2
මිල්ක්මේඩ්, බිත්තර සහ කිරි බඳුනකට දමා මිශ්ර කරගන්න
පියවර 3
කපාගත් පාන් පෙති බේකිං තැටිය මත ලේයරයක් සේ අතුරාගන්න (තැටිය 8x6 ප්රමාණය නම් වඩාත් සුදුසුය)
පියවර 4
මුද්දරස්පලම් ස්වල්පයක් යොදා මිල්ක්මේඩ් මිශ්රණය ලේයරයක් සේ ඒ මතට යොදන්න (මේසහැන්දක් ආධාරයෙන් ලේයර තුනී හා සමානව පැතිරෙන සේ සකසා ගත යුතුය) පාන් පෙති ලේයර් තබමින් මෙම පියවර දිගටම අනුගමනය කරන්න
පියවර 5
උඩම ලේයරය මතට ඉතිරි මිල්ක්මේඩ් යොදා එය රන්වන් දුඹුරු වර්ණයකට හැරෙන තෙක් 150°C උෂ්ණත්වයෙන් මිනිත්තු 40ක් පමණ බේක් කරගන්න.
පියවර 6
අවශ්ය නම් - කජුමද හෝ මුද්දරස්පලම් යොදා සරසා ගන්න
පියවර 7
සිසිල් වෙන්නට තබා පිළිගන්වන්න