Buy Now

MILKMAID බැස්බූසා

Rating
timer icon

30 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

20 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

15

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • මිල්ක්මේඩ් 200g (කුඩා ටින්)
  • ‍රුලන් 250g
  • වියළි පොල් 150g
  • බේකින් පවුඩර් මේස හැඳි 1
  • සීනි 150g
  • වැනිලා එසන්ස් තේ හැඳි 1
  • ආමන්ඩ් ඇට 50g
  • උණු කළ බටර්/තෙල් 150ml
  • වතුර 200ml

පෝෂණ තොරතුරු

  • කැලරි 301Kal
  • කාබෝහයිඩ්‍රේට 33g
  • ප්‍රෝටීන් 5g
  • මේදය 18g
  • සංතෘප්ත මේදය 12g
  • තන්තු 3g
  • සෝඩියම් 19mg
  • කැල්සියම් 16mg
  • පොටෑසියම් 214mg
  • යකඩ 0.7mg

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
භාජනයකට රුලන්, වියළි පොල් සහ සීනි එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 2
එයට උණු කළ බටර් එකතු කර හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 3
මිල්ක්මේඩ් (කුඩා ටින්) සහ වතුර ද එකතු කරන්න. හොඳින් කලවම් කරන්න.
පියවර 4
බේකින් පවුඩර් තේ හැඳි 1 සහ වැනිලා එසන්ස් එකතු කරන්න.
පියවර 5
නැවත හොඳින් මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 6
මිශ්‍රණය බේකින් ට්‍රේ එකකට දමා උඩින් ඔබ කැමති පරිදි ආමන්ඩ් දමන්න.
පියවර 7
180 C° ට විනාඩි 20 ක් බේක් කරන්න.
පියවර 8
අවශ්‍ය පරිදි වියළි පොල්වලින් සරසා පිළිගන්වන්න.

Prasad

Broke the tradition festival dessert...good for a change

Piumi

everything is getting up to the notch with milkmaid

Susil

Looks delicious 😋

Shakila

Highly recommended festival dessert. Great 👍

Mariam

Such a lovely treat for the family

Apsara

Best Recipe my choice

Fathima

Delicious 😋

Fathima

Yummy 😋

Fathima

Super

Fathima

Best

Jeevanee

Delicious

Jeevanee

Delicious

mohamed

wow

mohamed

No -01

Apsara

රසයි මිල්ක්‌මේඩ් වලින් හොද රෙසිපි එකක්

නිර්දේශිත වට්ටෝරු