Buy Now

Joyous Christmas Cake

Rating
timer icon

50 Minutes

සාදාගැනීමට ගතවන කාලය

stove icon

35 Minutes

සැකසීමට ගතවන කාලය

cake pop icon

20

සංග්‍රහ කිරීම

ඔබට අවශ්‍ය වේ

  • බටර් 350g
  • බිත්තර 8
  • සීනි 350g
  • පිටි 350g
  • මිල්ක්මේඩ් 250g
  • බේකින් පවුඩර් තේ හැඳි 2
  • වැනිලා එසන්ස් මේස හැඳි 1
  • අයිසින් ක්‍රීම් සඳහා:
  • බටර් 250g
  • අයිසින් සීනි 500g
  • මිල්ක්මේඩ් 100g
  • කොළ පැහැති කලරින්

අපි ඒක හදමු

පියවර 1
භාජනයකට මිල්ක්මේඩ්, බටර් සහ සීනි එකතු කර හොඳින් බීට් කර ගන්න.
පියවර 2
මිශ්‍රණයට බිත්තර එකතු කර, වැනිලා එසන්ස් දමා හොඳින් බීට් කරන්න. අනතුරුව හලා ගත් පිටි සහ බේකින් පවුඩර් එකතු කරන්න.
පියවර 3
කේක් මිශ්‍රණය රවුම් තැටි 3කට වත්කර සෙල්සියස් 180° උෂ්ණත්වයේ විනාඩි 25ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
අයිසින් ක්‍රීම්:
පියවර 1
බටර් සහ මිල්ක්මේඩ් හොඳින් බීට් කරමින් ක්‍රමයෙන් අයිසින් සීනි එකතු කරන්න. මෘදු ක්‍රීම් ගතියක් ලැබුණු පසු, කොළ පැහැති කලරින් එකතු කර මිශ්‍ර කරන්න.
පියවර 2
තැටියක් මත කේක් එක තබා අයිසින් ක්‍රීම් ගා, නත්තල් ගසක හැඩය ලැබෙන ලෙස තට්ටු අතර ක්‍රීම් තවරමින් සකසන්න. නත්තලට ගැළපෙන සැරසිලි යොදා අලංකාර කරන්න.

නිර්දේශිත වට්ටෝරු