ඔව්, කොකෝවා පවුඩර් සහ චොකලට් චිප්ස් දෙකම බැටරයට එකතු කළ හැකිය. කොකෝවා පවුඩර් එකතු කරන්නේ නම්, බැටර් ග්රෑම් 500 කට කොකෝවා පවුඩර් තේ හැදි 1 ක් එකතු කළ හැකිය.
මෘදු ගතියෙන් යුතු පෑන්කේක් සඳහා, පෑන්කේක් රත් වන විට වසා තිබිය යුතුය.
ඔබේ පෑන්කේක් දෙපැත්ත හැරවීමට සූදානම් දැයි දැන ගැනීම සඳහා, ඔබට පෑන්කේක් වල වර්ණය පරීක්ෂා කළ හැකිය. පෑන්කේක් එකේ දෙපැත්තම කහ පැහැති නම්, පෑන්කේක් එක සම්පූර්ණයෙන්ම පිසින ලද බව පෙන්නුම් කරයි. පෑන්කේක් මුදුනේ කහ සහ පතුලේ සුදුමැලි පාට නම්, එය අනෙක් පැත්ත හැරවීමට සූදානම්.
බැටරය පෑන් එකේ ඇලී නොතිබීම සඳහා නොන්ස්ටික් පෑන් එකක් භාවිතා කර, පෑන්කේක් බැටරය පෑන් එක මතට වත් කිරීමට පෙර බටර් තවරන්න.
බටර් වෙනුවට මාගරින් භාවිතා කළ හැකි නමුත් පෑන්කේක් බැටරය සකස් කිරීමේදී එළවළු තෙල් භාවිතා කිරීම නිර්දේශ නොකරයි.